remarketing

ریمارکتینگ (ReMarketing) چیست

امروز می‌خواهیم در مورد ریمارکتینگ (ReMarketing) اطلاعاتی رو باهاتون درمیون بگذاریم که به رونق کسب و کارتون و همچنین افزایش میزان فروشتون کمک میکنه.

قطعاً اولین سوالی که براتون مطرح میشه اینه که چطور میتونید بوسیله ریمارکتینگ مشتریان سابقتون رو دوباره پیش خودتون برگردونید؟؟

این انتظار که یک مشتری در اولین بازدید از وبسایت شما، محصولاتتون رو خریداری کنه، مثل عاشق شدن در اولین نگاه، به ندرت اتفاق میفته !!!

در واقع قبل از اینکه یک مشتری به مرحله خرید برسه، حداقل ۲ یا ۴ بار از وبسایت شما بازدید می‌کنه
احتمالاً خودتون هم قبلاً ریمارکتینگ رو تجربه کردید، بگذارید براتون یه مثال ساده بزنم تا بهتر متوجه بشید:
بعد از دیدن یک وسیله الکترونیکی، تبلیغات مربوط به اون محصول، شبکه‌های اجتماعی شما رو پر میکنه …

حالا سوال اینجاست که این اتفاق چجوری رخ میده؟
در واقع قضیه از این قراره که یک نفر سایت شما رو بازدید می‌کنه و web browser شما، یک کوکی ردیابی به اون اختصاص میده، اون کوکی یه سری اطلاعات رو ضبط می‌کنه، از جمله اینکه وبسایت شما توسط اون فرد دیده شده و همچنین اینکه اون فرد در سایت شما، چه کاری انجام داده، حالا شما می‌تونید کسب و کار خودتون و همچنین محصولاتتون رو به اون فرد در حالیکه مشغول مرور سایر سایت‌هاست، تبلیغ کنید.

۴ نکته وجود داره که باید برای انجام این پروسه رعایت کنید:

وبسایت شما باید به تعداد کافی، بازدیدکننده فعال داشته باشه، البته قبل از اون باید تعداد پلتفرم‌های ریمارکتینگ مورد نیاز خودتون رو بررسی کنید.

باید مشخصاً کسانیکه می‌خواهید هدف ریمارکتینگ شما باشند رو پیدا کنید
نگاهی به بازدیدکنندگانتون بیاندازید و تصمیم بگیرید که مایلید کدامیک از آنها دوباره جزو بازدیدکنندگان شما باشند و کدامیک به شما در رسیدن به اهداف کسب و کارتون کمک می‌کنند، آنها مشتریان موردنظر هستند.

همچنین شما به Remarketing tag نیاز دارید، که درواقع کدی است که تمام بازدیدکنندگان وبسایت شما رو يادآوری می‌کنه. کافیه فقط یکبار تگ موردنظر رو از پلتفرم ریمارکتینگ خودتون بدست بیارید، بعد از اون شما می‌تونید تگ موردنظر رو در هر صفحه از وبسایتتون قرار بدید.

آخرین نکته، تبلیغات آنلاینه؛ Remarketing tag به شما کمک می‌کنه تا بتونید اینکه کدوم افراد کدوم تبلیغات رو دیدن، دسته‌بندی کنید. البته دقت کنید که این کار باید بصورت محدود انجام بشه، چون مسلماً شما نمی‌خواهید برای مشتریانتون ایجاد مزاحمت کنید!!

وقتیکه همه این نکات فراهم بشن، شما قادر هستید مشتریان بالقوه رو با علاقه‌مندی‌های متفاوت، مورد هدف قرار بدهید؛ از اونهایی که فقط از سایت شما بازدید می‌کنند گرفته تا مشتریانی که امکان قانع شدنشون برای انجام خریدهای بیشتر وجود داره.

احتمالاً شما می‌خواهید مشتریان فعلیتون رو تشویق کنید تا خرید بیشتری انجام بدن؛ در این صورت می‌تونید یک لیست فراهم کنید از افرادی که قبلاً از شما کالا یا خدمتی خریداری کردند، و حالا باید تبلیغاتتون به همه افراد این لیست نشون داده بشه

ممکنه هدف شما، بازدیدکنندگانی باشه که به یک محصول خاص و یا دسته به‌خصوصی از کالاها، توجه نشون دادند؛ در این صورت لیست شما باید دربرگیرنده هر فردی باشه که از اون دسته خاص در پیج شما بازدید کرده‌اند؛ برای مثال اگر شما می‌خواهید به افراد اطلاع بدید که برای کفش‌های زمستونیتون تخفیفی درنظر گرفته‌اید، باید تبلیغات خودتون رو به هر کسی که قبلاً این دسته از کفش‌ها رو در سایت شما بررسی کرده، نشون بدید.

هدف دیگه‌ای که ممکنه مدنظرتون باشه، تمرکز روی مشتریان سابقه تا دوباره ازتون خرید کنند، اینکار کمی پیچیده به نظر میرسه؛ بیایید فرض کنیم شما می‌خواهید مشتریان سابقتون رو ۳۰ تا ۹۰ روز بعد از آخرین خریدشون دوباره برگردونید، می‌تونید یک لیست دوره‌ای ۳۰ روزه و یک لیست ۹۰ روزه تهیه کنید و تبلیغاتتون رو فقط به افرادی از لیست دوم نشون بدید که در لیست اول نیستند.

خب، حالا شما اطلاعاتی درباره لیست‌های remarketing بدست آوردید، می‌تونید از اونها برای هدف قرار دادن مخاطبینتون و بدست آوردن یک نمونه از تبلیغات ریمارکتینگ استفاده کنید.
بیایید یک نمونه رو با هم دنبال کنیم:

اسم وبسایت شما چیست؟
چه محصولی رو ارائه می‌کنید؟
چه دسته‌ای از بازدیدکنندگانتون هدف شما هستند؟
مایلید کدامیک از تبلیغات ریمارکتینگ رو به اونها نمایش بدید؟

فرمالو براتون کسب و کار پررونق و فروش روزافزون آرزو می‌کنه، با ما همراه باشید …

آموزش فیلدها در فرم ساز فرمالو
روش ارسال داده‌ها از یک فرم به فرم دیگر
روش ارسال داده‌های یک فرم به فرم دیگر
بارگذاری مقادیر پیش فرض در فرم خود
چگونه فرم خود را با مقادیر پیشفرض بارگذاری کنیم؟

Getting started is easy

Start organizing your data with Formaloo.